Hemonto Family Office hjælper velhavere med at holde styr på formuen

Family Offices

Med vores rapporteringsløsning får jeres Family Office en stærk infrastruktur, som giver jer det fulde overblik over alle jeres investeringsaktiviteter.

Få et solidt beslutningsgrundlag med data, I kan stole på

Med data af højeste kvalitet som udgangspunkt, hjælper vores 360°-rapporteringsservice jeres Family Office med at sikre den gennemsigtighed, indsigt og fleksibilitet, der gør jer i stand til at navigere hurtigt, træffe velinformerede beslutninger og eksekvere jeres investeringsstrategi mere effektivt.

Performance-rapportering på tværs af kapitalforvaltere

Bruger I også meget tid på at skabe overblik over investeringerne?

Vores kunder tæller en række af de største Family Offices i Danmark. Vi ved derfor, at Family Offices har mange forskellige investeringsaktiviteter at holde styr på. Måske kan du nikke genkendende til, at det kan være udfordrende og ikke mindst tidskrævende at skabe et samlet overblik over investeringer i mange forskellige aktivklasser og hos mange forskellige kapitalforvaltere.

Styrk jeres infrastruktur med markedets førende rapporteringsplatform

Med vores rapporteringsløsning opnår jeres Family Office en stærk infrastruktur, som giver jer det fulde overblik over alle jeres investeringsaktiviteter og skaber et retvisende billede af, hvordan jeres porteføljer klarer sig samlet, hver for sig og i forhold til hinanden.

Vi konsoliderer jeres rapportering på tværs af alle kapitalforvaltere, porteføljer, valutaer og aktivklasser – og det gælder både likvide og illikvide aktiver. Har I flere juridiske enheder, kan vi levere rapportering for både de enkelte enheder og som et konsolideret overblik.

Det hele samles ét sted – i vores intuitive og dynamiske kundeportal. Her kan I både få det hurtige overblik og dykke ned i detaljerne med vores Business Intelligence-værktøj, ligesom I nemt og hurtigt kan designe jeres egne dashboards og skræddersyede rapporter.

Vi forestår den løbende datahåndtering såvel som udarbejdelsen af rapporteringen. I får således frigivet mere tid til kerneforretningen, og I opnår den højeste sikkerhed i rapporteringen.

Hemontos investeringsoverblik på telefon, tablet og computer

Har I særlige ønsker og behov, når det kommer til jeres finansielle rapportering?

Et professionelt setup er ofte kendetegnet ved komplekse rapporteringsbehov, men det tager lang tid at indsamle data fra forskellige forvaltere og porteføljer, sortere dem og sammensætte dem til det perfekte overblik over investeringerne. Og man risikerer at lave fejl undervejs.

Få maksimal indsigt i jeres investeringer med minimalt tidsforbrug

Hos os får I en fuldt fleksibel rapporteringsløsning med nem adgang til lige præcis den information, der er vigtig for jeres Family Office. Vi kan give jer et 100 % skræddersyet overblik over jeres investeringer, som vi udarbejder efter lige præcis jeres ønsker og behov. Vi stiller også gerne jeres konsoliderede data til rådighed i jeres egen database.

Når vi udarbejder jeres skræddersyede rapportering, får I den højeste datakvalitet i rapporteringen, maksimal indsigt i jeres investeringer og ikke mindst en værdifuld frigivelse af tid, som I kan bruge på jeres kerneopgaver.

På den måde sørger vi for, at I har de bedste kort på hånden til at træffe de bedste beslutninger for jeres investeringsaktiviteter.

Hemontos investeringsoverblik på tablet og mobiltelefon

Er du træt af gamle porteføljestyringssystemer?

Mange Family Offices anvender gamle porteføljestyringssystemer, der ikke følger med udviklingen, og det kan være tungt at udarbejde finansielle rapporter i et system, der ikke imødekommer de behov, man har.

Få en state-of-the-art rapporteringsservice i konstant videreudvikling

Vi kombinerer teknologi og mennesker for at levere en state-of-the-art rapporteringsservice.

Som kunde hos Hemonto får jeres Family Office adgang til en professionel multi-asset- og multi-currency-rapporteringsplatform, der kan imødekomme selv de mest avancerede rapporteringsbehov. Med konstant videreudvikling af vores software i vores udviklingsafdeling, sikrer vi, at platformen hele tiden udvikler sig i takt med morgendagens teknologi.

Alt i alt får I en effektiv og pålidelig løsning, der skaber fuld transparens i kapitalforvaltningen, styrker jeres finansielle beslutningsgrundlag og øger efficiensen i jeres Family Office.

En af vores kernekompetencer er at levere konsolideret finansiel rapportering. Vi håndterer mere end 400.000 transaktioner om året og overvåger samlet set investeringer for over 400 mia. kroner for vores kunder.

Bruger I også dyrebar tid på tunge administrative opgaver?

Data management, administration, regnskab og controlling er alle vigtige opgaver, men det er også opgaver, der kræver lang tid – og som ofte forbindes med tunge systemer, der ovenikøbet er dyre i drift.

Få mere tid til værdiskabende aktiviteter ved at outsource administrationen

Hemonto fungerer som jeres outsourcede finansafdeling. Vi tager os af al data management, og I får tilknyttet jeres eget dedikerede team, der kontrollerer kvaliteten af de data, vi bruger i rapporteringen.

Vi sørger for alt lige fra løbende afstemning af konti og depoter til bogføring og udarbejdelse af konsoliderede regnskaber for værdipapirerne.

På den måde får I frigivet en meget vigtig ressource – nemlig tid, der kan allokeres til andre værdiskabende opgaver.

Desuden vil vores løsning medføre, at I kan minimere omkostningerne til jeres back og middle office.

Vi skalerer hurtigt og fleksibelt administrationen, når der sker ændringer i investeringsaktiviteterne eller opbygningen af jeres Family Office. I er således garanteret en fremtidssikker løsning, der kan skaleres i takt med jeres behov.

Hemonto medarbejder Kasper Hald, Senior Advisor

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres Family Office med at få overblik over formuen?

Søren Hansen

Client Executive

+45 87 42 12 10

sh@hemonto.com

Kontakt
Rasmus Lund Madsen, Partner & Head of Client Relations i Hemonto
Rasmus Lund Madsen

Partner & Head of Client Relations

+45 87 42 12 16

rlm@hemonto.com

Kontakt