• da
fonde kapitalforvaltning 1

Få undersøgt effektiviteten af jeres formueaktiviteter

Hemonto administrerer formuer for en række erhvervsdrivende og almennyttige fonde. I langt de fleste tilfælde bliver vores løsninger omsat til et mærkbart højere udbytte af fondens formue.

Ønsker I at få afklaret, om jeres fond også kan forvente et højere udbytte ved hjælp af lavere investeringsomkostninger og en bedre forvaltning af formuen? Så tilbyder Hemonto at undersøge denne mulighed for jer. Undersøgelsen er uforpligtende og kan benyttes som dokumentation for effektiviteten af fondens formueaktiviteter.

Hvad indebærer en undersøgelse af effektiviteten?

Undersøgelsen afdækker omkostninger, risiko og allokering.

1. Omkostninger

Først undersøger vi, hvorvidt fondens omkostninger til kapitalforvaltning er i overensstemmelse med markedsprisen for en fond af samme størrelse. I den forbindelse udformer vi et overslag over fondens omkostninger og benchmarker mod markedsprisen.

2. Risiko

Herefter udarbejder vi en oversigt over de forskellige typer af risici, som fonden løber gennem sine investeringer. Derudover foretager vi en kvantitativ afdækning af den samlede konsoliderede markedsrisiko gennem repræsentative benchmarks.

3. Allokering

Til sidst giver vi et kvantitativt overslag over det mulige merafkast ved at optimere antallet af kapitalforvaltere. På den måde afklares, om det kan give spredningsgevinster, og hvad de i givet fald kan medføre af merafkast.

FÅ UDARBEJDET EN UFORPLIGTENDE UNDERSØGELSE AF EFFEKTIVITETEN
Kontakt os på +45 8742 12 32 eller mh@hemonto.com
 eller udfyld denne formular. 
 Se privatlivspolitik
TILMELD
FÅ UDARBEJDET EN UFORPLIGTENDE UNDERSØGELSE AF EFFEKTIVITETEN
Kontakt os på +45 8742 12 32 eller mh@hemonto.com
 eller udfyld denne formular. 
 Se privatlivspolitik
TILMELD
close-link