Pensionskasser

Vi skaber fuld transparens i kapitalforvaltningen, styrker jeres finansielle beslutningsgrundlag og øger efficiensen i jeres pensionskasse.

Få et solidt beslutningsgrundlag med data af højeste kvalitet

Som kunde hos Hemonto får I adgang til en professionel multi-asset og multi-currency rapporteringsplatform, der kan imødekomme selv de mest avancerede rapporteringsbehov.

Vi skaber fuld transparens i kapitalforvaltningen, styrker jeres finansielle beslutningsgrundlag og øger efficiensen i jeres pensionskasse.

Der er god mulighed for at udvikle sin karriere hos Hemonto

Bruger I også meget tid på at skabe overblik over investeringerne?

Pensionskasser har typisk mange forskellige investeringsaktiviteter at holde styr på. Måske kan du nikke genkendende til, at det kan være udfordrende og ikke mindst tidskrævende at skabe et samlet overblik over investeringer i mange forskellige aktivklasser og hos mange forskellige kapitalforvaltere.

Styrk jeres infrastruktur med markedets førende rapporteringsplatform

Med vores multi-asset og multi-currency platform opnår jeres pensionskasse en stærk infrastruktur, som giver jer det fulde overblik over alle jeres investeringsaktiviteter og gør jer i stand til at styre jeres risikoniveau på bedste vis.

Vi konsoliderer jeres rapportering på tværs af alle kapitalforvaltere, porteføljer, valutaer og aktivklasser – og det gælder både likvide og illikvide aktiver. Har I flere juridiske enheder, kan vi levere rapportering for både de enkelte enheder og som et konsolideret overblik.

Det hele samles ét sted – i vores intuitive og dynamiske webportal. Her kan I både få det hurtige overblik og dykke ned i detaljerne med vores Business Intelligence-værktøj, ligesom I nemt og hurtigt kan designe jeres egne dashboards og skræddersyede rapporter.

Vi forestår den løbende datahåndtering såvel som udarbejdelsen af rapporteringen. I får således frigivet mere tid til kerneforretningen, og I opnår den højeste sikkerhed i rapporteringen.

Hemontos investeringsoverblik på telefon, tablet og computer

Har I særlige ønsker og behov, når det kommer til jeres finansielle rapportering?

Et professionelt setup er ofte kendetegnet ved komplekse rapporteringsbehov, men det tager lang tid at indsamle data fra forskellige forvaltere og porteføljer, sortere dem og sammensætte dem til det perfekte overblik over investeringerne. Og man risikerer at lave fejl undervejs.

Få maksimal indsigt i jeres investeringer med minimalt tidsforbrug

Hos os får I en fuldt fleksibel rapporteringsløsning med nem adgang til lige netop de nøgletal, der er vigtige for jer. I får et 100% skræddersyet overblik over jeres investeringer, hvad angår afkast, risiko og omkostninger. Vi stiller også gerne jeres konsoliderede data til rådighed i jeres egen database.

Når vi udarbejder jeres skræddersyede rapportering, får I den højeste datakvalitet i rapporteringen, maksimal indsigt i jeres investeringer og ikke mindst en værdifuld frigivelse af tid, som I kan bruge på jeres kerneområder. I får altså et solidt beslutningsgrundlag baseret på data af højeste kvalitet.

Bruger I dyrebar tid på regnskab og administration?

Data management, administration, regnskab og controlling er alle vigtige opgaver, men det er også opgaver, der kræver lang tid – og som ofte forbindes med tunge systemer, der ovenikøbet er dyre i drift.

Få mere tid til jeres kerneopgaver, og reducér omkostningerne til jeres back office

Hemonto fungerer som jeres outsourcede finansafdeling. Vi tager os af al data management, og I får tilknyttet jeres eget dedikerede team, der kontrollerer kvaliteten af de data, vi bruger i rapporteringen.

Vi sørger for alt lige fra den løbende bogføring og afstemning af konti og depoter til udarbejdelse af regnskaber for kapitalforvaltningen og den løbende dialog med revisor.

På den måde får I mere tid til andre værdiskabende aktiviteter og reducerer samtidig omkostningerne til jeres back office.

Vi skalerer hurtigt og fleksibelt administrationen, når der sker ændringer i investeringsaktiviteterne. I er således garanteret en fremtidssikker løsning, der kan skaleres i takt med jeres behov.

Er du træt af gamle porteføljestyringssystemer?

Mange pensionskasser anvender gamle porteføljestyringssystemer, der ikke følger med udviklingen, og det kan være tungt at udarbejde finansielle rapporter i et system, der ikke imødekommer de behov, man har.

Få en state-of-the-art rapporteringsservice i konstant videreudvikling

Vi kombinerer teknologi og mennesker for at levere en state-of-the-art rapporteringsservice.

Med konstant videreudvikling af vores software i vores søsterselskab Aleta sikrer vi, at webportalen med jeres investeringsoverblik hele tiden udvikler sig i takt med morgendagens teknologi.

Alt i alt får I en effektiv og pålidelig løsning, der skaber fuld transparens i kapitalforvaltningen, styrker jeres finansielle beslutningsgrundlag og øger efficiensen i jeres pensionskasse.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at styrke jeres finansielle beslutningsgrundlag?

Rasmus Lund Madsen, Partner & Head of Client Relations i Hemonto
Rasmus Lund Madsen

Partner & Head of Client Relations

+45 87 42 12 16

rlm@hemonto.com

Kontakt