Hemonto tilbyder kurser i investering og kapitalforvaltning

Undervisning hos Hemonto

Få undervisning i investering og formueforvaltning, så I bliver i stand til at træffe de bedste beslutninger for formuen.

Få skræddersyet undervisning om investering og kapitalforvaltning

Uden den rette viden og forståelse kan det synes en stor opgave at stå med ansvaret for forvaltningen af en formue. Med skræddersyet undervisning hos Hemonto får I præcis den viden og indsigt, I har brug for.

Hemonto er beliggende i Rømerhus i Aarhus centrum
Hemontos lokale i Rømerhus i Aarhus

Det får I med undervisning hos Hemonto

  • Skræddersyet undervisning – med afsæt i jeres behov og investeringssetup giver vi jer præcis den viden og indsigt, I har brug for.
  • Undervisning på et hvilket som helst niveau – vores undervisning møder jer på netop jeres niveau. Hvad enten I er nye på investeringsområdet eller mere velbevandrede.
  • Undervisning af og sparring med en 100 % uafhængig partner – vi investerer ikke for jer og sælger ikke investeringsprodukter. Vi er derimod en uafhængig partner og opbygger udelukkende undervisningen op omkring dine eller jeres behov.
  • Tryghed ved at have ansvaret for en større formue – med aktuel viden om investering og kapitalforvaltning får I de bedste forudsætninger for at træffe de bedste beslutninger for formuen og jeres kapitalforvaltning.
  • Individuel undervisning – du eller dit team vil ikke blive undervist sammen med andre, medmindre I ønsker det. Uddannelsen har alene fokus på jer og jeres behov.
  • Mulighed for undervisning med andre som jer – i forbindelse med udvalgte temaer har I mulighed for at blive undervist sammen med nogle, der står med de samme udfordringer og behov som jer, og som I kan netværke og udveksle erfaringer med.
  • Hemonto Institute-certifikat – som dokumentation for jeres uddannelse hos Hemonto får alle deltagere et officielt Hemonto Institute certifikat.

Vi favner bredt og kan skræddersy undervisning, der passer til alle målgrupper

Dit udbytte som medarbejder eller arbejdsgiver

Vi sikrer, at nye såvel som eksisterende medarbejdere har den nyeste viden om investering og kapitalforvaltning og et indgående kendskab til jeres investeringssetup.

Med den nødvendige forståelse for de finansielle markeder og egenskaberne ved de forskellige finansielle produkter, indsigt i jeres setup samt redskaber til at forstå bankernes rapporter bliver deltagerne hos Hemonto Institute endnu bedre klædt på til at have ansvar for kapitalforvaltningen.

Dit udbytte som kapitalejer eller næste generation

Vi giver dig den viden om investering og kapitalforvaltning, der er essentiel for at kunne føle sig tryg ved at have en stor formue. Står du og din familie over for et generationsskifte, hjælper vi med at skabe interesse hos næste generation samt med at sikre, at de kan føle sig trygge ved at overtage ansvaret for familiens formue.

Med grundlæggende såvel som mere avanceret indsigt i de finansielle markeder og produkter, kendskab til eget investeringssetup og -strategi samt redskaber til at kunne evaluere familiens kapitalforvaltning får I det bedste grundlag for at træffe de rette beslutninger for familiens formue og forvaltning.

Gør håndtering af kapitalforvaltning til jeres hjemmebane med undervisning, der er skræddersyet til jeres niveau

Hos Hemonto har vi erfaring med undervisning om investering og kapitalforvaltning på alle niveauer. Ingen spørgsmål er dumme, og ingen spørgsmål er for avancerede.

Hos Hemonto får I den nyeste viden om alt lige fra, hvad en aktie og en obligation er til mere komplicerede emner såsom Private Equity og afledte finansielle instrumenter. Vi møder jer på jeres niveau, og i fællesskab skræddersyr vi undervisningen til netop jeres behov. Kontakt os, og lad os tage en snak om jeres situation.

Undervisningen kan udformes som et forløb eller en enkelt kursusdag, der sætter fokus på lige præcis de områder, I gerne vil have mere indsigt i og en bedre forståelse for. Vi kommer gerne ud til jer og afholder undervisningen, men det kan også foregå online eller hos Hemonto alt efter, hvad I foretrækker.

Tag din viden om investering og kapitalforvaltning til det næste niveau

Hos Hemonto har vi mange års erfaring med at levere rapportering for og rådgivning om kapitalforvaltning. Vores undervisning tager udgangspunkt i vores dybdegående viden om formueforvaltning og den finansielle sektor, mange års erfaring og i vores datagrundlag, som er markedets største.

Som Danmarks største uafhængige rådgiver inden for kapitalforvaltning holder vi os fri af interesser mod enkelte finansielle institutioner eller produkter, så du altid har vished for, at vi udelukkende varetager dine interesser.

Kontakt os, og lad os tage en snak om jeres ønsker og behov.

Hemonto kan hjælpe family offices med at holde styr på investeringerne og skabe en samlet overblik.

Undervisning med udgangspunkt i jeres situation og setup

Vores eksperter har lang faglig og teknisk erfaring, og med afsæt i deres indsigt i jeres investeringssetup og familie eller organisation, bidrager de med sparring og inspiration til, hvad jeres undervisning bør indeholde.

På den måde sikrer vi i fællesskab med jer, at I føler jer trygge ved jeres ansvar for formuen, og at I får al den viden og indsigt, der skal til for, at I kan træffe de bedste beslutninger for formuen og kapitalforvaltningen.

Mød dine undervisere

Bjarne Linjordet, Director of Family Office

Bjarne er uddannet Finansøkonom med en HD i Finansiering. Med sine mange års erfaring fra en af de største danske banker har Bjarne beskæftiget sig med de finansielle markeder siden før finanskrisen. I årenes løb har han hjulpet mange private velhavere med deres kapitalforvaltning. Derudover har han holdt foredrag om forskellige emner inden for investeringsområdet.

Til daglig sikrer Bjarne, at vores kunder har overblik over deres kapitalforvaltning lige som han rådgiver dem om deres setup og foretager udbud af deres kapitalforvaltning.

Med sin erfaring med at formidle viden på en forståelig måde til forskellige målgrupper sikrer Bjarne, at deltagerne forlader Hemonto Institute med ny viden og en god forståelse af dagens emne.

Særlig passioneret omkring: Megatrends og hvordan brancher bliver disruptet af teknologisk udvikling

Kasper Hald, Senior Advisor hos Hemonto

Kasper Hald, Senior Advisor

Kasper har en kandidatgrad i Finance & International Business og en bachelorgrad i Economics & Business Administration fra Aarhus Universitet. Kasper har stærk erfaring fra både bank- og konsulentverdenen, og derudover er han tidligere co-founder af en finansiel rådgivningsvirksomhed.

Som Senior Advisor hos Hemonto sikrer Kasper, at vores kunder har overblik over deres kapitalforvaltning ligesom han rådgiver og foretager udbud af deres kapitalforvaltning. Kasper arbejder særligt med private velhavere og sikrer, at de har den rette investeringsstrategi og det rette setup.

Kasper brænder for at videreformidle sin viden om investering og kapitalforvaltning, og han er enormt god til at tilrettelægge sin undervisning, så den passer til den enkelte. Han kan gøre det komplekse simpelt, så alle kan være med.

Kasper går særligt op i: At sætte sig i sine kunders sted og sikre, at de får det investerings-setup, der er mest optimalt for dem.

Rasmus Lund Madsen, Partner, Head of Client Relations

Rasmus har en kandidatgrad i Økonomi (cand.oecon.) fra Aarhus Universitet og har fulgt de finansielle markeder i mere end 20 år og har således et bredt økonomisk afsæt. Han har derudover haft særligt fokus på opgørelse af finansiel risiko og har fået udgivet dele af sine studier i faglige tidsskrifter.

Til daglig er Rasmus overordnet ansvarlig for vores rådgivnings- og analyseafdeling og indgår samtidig også i Hemontos partnergruppe. Gennem tiden har han hjulpet både family offices, private investorer, fonde, kommuner og boligselskaber med at få indsigt i, forståelse for og tryghed ved kapitalforvaltningen bl.a. ved at sikre, at de har den rette investeringsstrategi og de rette forvaltere.

Med sin brede viden om kapitalforvaltning og særlige interesse for forståelig formidling af kompliceret stof sikrer Rasmus, at deltagerne på Hemonto Institute får det fulde udbytte af undervisningen.

Særlig passioneret omkring: At kommunikere i øjenhøjde og sikre, at Hemontos kunder opnår forståelse for deres kapitalforvaltning og kan evaluere den på det rigtige grundlag

Vil du høre mere om undervisning hos Hemonto?

Kontakt

Send os en besked

Rasmus Lund Madsen, Partner & Head of Client Relations, Hemonto