Medarbejdere i Hemonto sidder i mødelokale

Partnerskaber

Vi danner strategiske partnerskaber med andre virksomheder, som deler vores værdigrundlag, der er baseret på uafhængighed og ordentlighed.

Vi samarbejder med andre eksperter, der deler vores værdier

Hos Hemonto værner vi om vores uafhængighed, og ordentlighed er omdrejningspunktet for alt, hvad vi gør.

Derfor indgår vi kun i strategiske partnerskaber med andre eksperter, der deler vores værdigrundlag, og som heller ikke har interesse i at udbyde kapitalforvaltning.

Vores samarbejdspartnere besidder dybdegående viden inden for hver deres felt, og gennem strategiske partnerskaber sætter vi prikken over i’et på de løsninger, vi tilbyder til vores kunder.

Reception I Hemonto

Mød de virksomheder, vi har strategiske partnerskaber med

North

Vi har et strategisk samarbejde med North, som er en uvildig finansiel rådgivningsvirksomhed specialiseret i optimering af finansielle produkter og vilkår for mellemstore og store virksomheder, foreninger og kapitalfonde.

North sikrer, at virksomheden opnår de ideelle individuelle finansielle løsninger og betalingsløsninger til bedst mulig pris. De har mange års erfaring i den finansielle sektor samt betalingsmarkedet, og North har udfærdiget og optimeret adskillige finansielle løsninger.

Hemontos samarbejdspartner North

Matter

Vi har indgået et strategisk partnerskab med Fintech-virksomheden Matter, der har udviklet en avanceret teknologi, som automatiserer indsamlingen af data på etik og bæredygtighed fra mere end 13.000 selskaber fra hele verden.

Matter har betydelig erfaring fra FN, kapitalforvaltningsbranchen og softwareindustrien, og virksomheden fungerer som vores analyse- og screeningspecialist på ESG-området.

Er jeres virksomhed interesseret i at samarbejde med os?

Torben Engedal

CFO & Partner

+45 87 42 12 01

te@hemonto.com

Kontakt