Hos Hemonto kan du få skræddersyet rapportering af dine investeringer

Skræddersyet rapportering

Har I helt specifikke ønsker til rapporteringen? Lad os skræddersy en rapporteringsløsning, der passer til lige netop jeres behov.

Få maksimal indsigt i jeres investeringer med minimalt tidsforbrug

Har I særlige ønsker og behov for rapportering? Er det altid de samme tal, I leder efter for at få bedst muligt overblik over investeringerne?

Med vores skræddersyede rapportering får I præcis den indsigt, I ønsker og har brug for til at træffe de rette beslutninger for formuen.

Og I skal ikke selv bruge tid på at udarbejde rapporterne.

Hemonto-logo på væg

Med vores skræddersyede rapportering får du

  • Skræddersyet rapportering, der imødekommer ethvert behov – hvad end det er det hurtige overblik eller den detaljerede indsigt.
  • Ét samlet overblik – vi giver jer et samlet overblik over alle jeres investeringer på tværs af aktivklasser, porteføljer og forvaltere.
  • Optimal rapportering og et bedre beslutningsgrundlag – vi tilbyder sparring og inspiration til jeres skræddersyede rapportering, så vi sammen kan nå frem til den optimale rapportering for netop jeres ønsker og behov.
  • Mere tid til andre værdiskabende aktiviteter – vi udarbejder rapporterne for dig.

Få optimal og skræddersyet rapportering, der giver jer et stærkt beslutningsgrundlag

Rapporteringen giver overblik på tværs af forvaltere og porteføljer og over alle aktivklasser, hvad end det drejer sig om likvide investeringer, Private Equity, ejendomme, kontanter eller noget helt andet.

I får overblik på lige præcis de detaljeniveauer, I måtte have brug for. Rapporteringen kan både indeholde det hurtige overblik og den dybdegående og detaljerede indsigt.

For at nå frem til den optimale løsning for netop jeres organisation kører vi en dynamisk proces, hvor vi lytter til jeres ønsker og behov, men også bidrager med sparring og inspiration. På den måde sikrer vi, at I får mest muligt ud af rapporteringen.

Vi har gennemgået og analyseret flere end 1.000 porteføljer, og vi overvåger samlet set investeringer for over 400 mia. kr. Vi har derfor et meget omfattende datagrundlag at tage udgangspunkt i, når vi kommer med anbefalinger til jeres løsning.

Med vores skræddersyede rapportering får I maksimal indsigt og dermed et stærkt beslutningsgrundlag, der gør jer i stand til at få mest muligt ud af formuen.

Få skræddersyet finansiel rapportering, så I kan tage de bedste beslutninger for jeres formue

Slip for besværet med selv at indsamle data og udarbejde rapporteringen

Det tager tid at indsamle data fra flere forskellige forvaltere og porteføljer, sortere dem og sammensætte dem til det perfekte overblik over investeringerne. Og man risikerer at lave fejl undervejs i processen.

Alt det slipper I for med skræddersyet rapportering fra Hemonto. Vi udregner også gerne specifikke nøgletal for jer, så I heller ikke skal bruge tid på det.

Når vi udarbejder jeres skræddersyede rapportering, får I den højeste sikkerhed i rapporteringen, maksimal indsigt i jeres investeringer og ikke mindst mere tid, som du kan bruge på dine kerneopgaver.

Vil du høre mere om vores skræddersyede rapportering?

Rasmus Lund Madsen, Partner & Head of Client Relations i Hemonto
Rasmus Lund Madsen

Partner & Head of Client Relations

+45 87 42 12 16

rlm@hemonto.com

Kontakt
Anders Dam Haubro

Head of Customer Success

+45 87 42 12 20

adh@hemonto.com

Kontakt