Bliv del af vores forvalterdatabase

Når vi foretager udbud af kapitalforvaltning for vores kunder, er det med udgangspunkt i vores forvalterdatabase. Vi er altid på udkig efter nye forvaltere, der kan hjælpe vores kunder på bedste vis.

Hvem er Hemonto?

Som eksperter i konsolideret finansrapportering og Danmarks største uafhængige rådgiver inden for kapitalforvaltning hjælper vi en lang række af landets mest formuende organisationer, virksomheder og private investorer med at sikre, at de har det optimale setup for deres kapitalforvaltning – herunder at de har de helt rette forvaltere.

Fælles for vores kunder er, at de ejer eller varetager formuer på mere end 50 millioner kroner og ønsker at skabe de bedste betingelser for dem.

Hos Hemonto holder vi os 100 % uafhængige af finansielle institutioner. Desuden rådgiver vi ikke om enkeltprodukter og sælger heller ikke finansielle produkter.

Hemonto-logo på væg

Kan I hjælpe vores kunder med at opnå det bedst mulige afkast?

I tråd med vores uafhængighed er vi altid på udkig efter de forvaltere, der bedst muligt kan hjælpe vores kunder med at opnå det højest mulige afkast inden for rammerne af deres investeringsstrategi.

Når vi foretager udbud af kapitalforvaltning, er det altid med udgangspunkt i vores forvalterdatabase, som man som forvalter skal være en del af for at komme i betragtning i vores udbudsrunder. Herunder kan du læse mere om vores proces for udbud af kapitalforvaltning.

Vi overvåger

0+

milliarder kroner

Vi håndterer

0+

tusinde transaktioner

Vi består sammen med Aleta af

0+

kompetente medarbejdere

Sådan foretager vi udbud af kapitalforvaltning

Når vi skal finde en ny forvalter til en af vores kunder, begynder vi altid med at prækvalificere et antal forvaltere fra vores forvalterdatabase, som vi efterfølgende indhenter tilbud fra. Vi foretager prækvalifikationen med udgangspunkt i kundens investeringsstrategi og udvælgelseskriterier fastlagt i samarbejde med kunden.

Derefter evaluerer vi alt tilbudsmaterialet fra forvalterne med udgangspunkt i kvantitative såvel som kvalitative kriterier. Herefter præsenterer vi vores evaluering for kunden, således at de baseret på forvalternes tilbud får det bedste grundlag for deres valg af forvalter.

Hvis I gerne vil være en del af vores forvalterdatabase, eller hvis I har nye investeringsmuligheder, hører vi meget gerne fra jer.

Vil du høre mere om vores forvalterdatabase?

Rasmus Lund Madsen, Partner & Head of Client Relations i Hemonto
Rasmus Lund Madsen

Partner & Head of Client Relations

+45 87 42 12 16

rlm@hemonto.com

Kontakt