Medarbejder hos Hemonto sidder overfor kunde og noterer på en blok

Uafhængig rådgivning

Få uafhængig rådgivning om kapitalforvaltning fra en erfaren sparringspartner. Vi sikrer, at I får mest muligt ud af formuen.

Få uafhængig rådgivning fra en erfaren sparringspartner uden modstridende interesser

Rådgivning om og salg af kapitalforvaltningsydelser er ofte to konfliktende områder. Hvis man sælger investeringsprodukter og samtidig rådgiver om dem, er man sjældent objektiv i sin rådgivning. Derfor er det vores klare holdning, at disse to funktioner bør adskilles.

Af den grund tilbyder vi ikke investeringsrådgivning, ligesom vi ikke selv investerer for vores kunder – hverken direkte eller indirekte. Som Danmarks største uafhængige rådgiver inden for kapitalforvaltning holder vi os i stedet uafhængige af finansielle institutioner, så du i alle henseender er sikker på at modtage 100 % uafhængig rådgivning fra os.

Vores rådgivning tager udgangspunkt i vores dybdegående viden om formueforvaltning, mange års erfaring og i vores datagrundlag, som er markedets største.

Hos Hemonto får du uafhængig finansiel rådgivning

Træf beslutninger for jeres investeringer med afsæt i datadrevne anbefalinger fra en objektiv og fagligt stærk sparringspartner.

Vores uafhængighed betyder, at vi kun arbejder for jer og jeres interesser. Det er jeres sikkerhed for en objektiv behandling af alle resultater.

Derudover arbejder vi udelukkende med datadrevne forslag og beslutninger. Det betyder, at vi bruger objektive data til at identificere de forvaltningsmuligheder, der passer bedst til jeres investeringsprofil og præferencer.

Vi følger den finansielle udvikling og kapitalforvalterne tæt, og vi har et indgående kendskab til den finansielle sektor. Derudover anvender vi vores omfattende datagrundlag til at foretage en objektiv evaluering af markedskonformen og de enkelte forvalteres resultater.

Vil du høre mere om vores uafhængige rådgivning?

Rasmus Lund Madsen

Partner & Head of Client Relations

+45 87 42 12 16

rlm@hemonto.com

Kontakt