Udbud af kapitalforvaltning hos Hemonto

Udbud og valg af formueforvaltere

Lad os udbyde jeres formueforvaltning, så I får de rette forvaltere til den rette pris.

Få de rette forvaltere, og få mest muligt ud af jeres investeringer

For investorer er det alfa og omega at have de rette kapitalforvaltere, eftersom både resultaterne af og omkostningerne til investering afhænger af dette. Vi foretager udbud af kapitalforvaltning og sikrer, at I har de rette forvaltere, så I får mest muligt ud af formuen.

Få mest muligt ud af jeres investeringer, når I sætter jeres kapitalforvaltning i udbud via Hemonto

Det får I, når vi foretager udbud af kapitalforvaltning for jer

  • Objektive og datadrevne analyser – vi er uvildige og objektive og matcher jer med den helt rette forvalter med udgangspunkt i en datadrevet proces.
  • En skræddersyet udvælgelsesproces – vi har ingen standardanbefalinger, da vores mål er at finde den rette forvalter for netop jeres situation, strategi og ønsker.
  • En 100% uafhængig samarbejdspartner  vi tilbyder ikke selv investeringsrådgivning, hvilket er din garanti for, at vi er uafhængige i hele processen.
  • De bedste aftaler til markedskonforme omkostninger – vi hjælper med at vurdere, om forvalternes tilbud er markedskonforme med henblik på omkostninger, eller om vi kan forhandle os frem til et bedre tilbud. 
  • Du sparer tid og kræfter – vi forestår hele processen.

Bliv matchet med den rette forvalter med udgangspunkt i en objektiv og datadrevet proces

Vi har gennemgået og analyseret flere end 1.000 porteføljer, og vi overvåger samlet set investeringer for over 400 mia. kr. Vi råder således over markedets mest omfattende datagrundlag. 

Dette fundament i forening med fagøkonomisk viden på højeste akademiske niveau og flere årtiers brancheerfaring sikrer dig en højt kvalificeret vurdering af jeres forvaltersetup og tilbud fra potentielle forvaltere. 

Vi er uvildige og fri af modstridende interesser, og vores forvalterdatabase består udelukkende af objektive data. Evaluering af indhentet tilbudsmateriale fra forvalterne foregår med udgangspunkt i kvantitative såvel som kvalitative kriterier prioriteret og bestemt af jer. 

Når vi foretager udbud af kapitalforvaltning er processen således fuldt ud datadrevet og objektiv – og med jer og jeres ønsker og behov i centrum. 

Hemonto medarbejdere

En skræddersyet udvælgelsesproces

Det er vores klare erfaring, at den rette forvalter for én investor ikke nødvendigvis er den rette forvalter for en anden. Vi har derfor ikke nogen standardanbefalinger for, hvilken forvalter du bør vælge, når vi foretager udbud af kapitalforvaltning for jer. Vi tager derimod udgangspunkt i netop jeres situation, strategi og ønsker og hjælper med at finde den helt rette forvalter for netop jer. 

Gennem hele processen har vi derfor også særligt øje for, hvem der bedst muligt kan supplere jeres nuværende forvaltersetup. 

Vi har analyseret flere end 1000 porteføljer, og vi overvåger samlet set investeringer for over 400 mia. kr. Vi har således et meget omfattende datagrundlag at basere vores anbefalinger på, når vi foretager udbud af kapitalforvaltning.

Du sparer tid og kræfter – vi forestår hele udbudsprocessen

Investeringsstrategi og investeringssetup hænger tæt sammen, da målet er at have de forvaltere, der på bedste vis kan indfri investeringsstrategien. Når vi foretager udbud af kapitalforvaltning, indleder vi derfor altid processen med at gennemgå og revurdere jeres nuværende investeringsstrategi. 

Finder vi i fællesskab frem til, at der er behov for at revidere den, går vi i dybden med dette som det første, så vi sikrer, at I har det bedst mulige grundlag for jeres fremtidige formueforvaltning. Du kan læse mere om denne proces her. 

For at sikre en effektiv proces, prækvalificerer vi herefter et antal forvaltere, vi indhenter tilbud fra. Vi foretager prækvalifikationen med udgangspunkt i jeres investeringsstrategi og udvælgelseskriterier fastlagt i samarbejde med jer. 

Dit Hemonto-team evaluerer alt tilbudsmaterialet fra forvalterne med udgangspunkt i kvantitative såvel som kvalitative kriterier prioriteret af jer. Herefter giver vi jer overblik over evalueringen og fremhæver hovedpunkter fra denne, således at I baseret på forvalternes tilbud får det bedste grundlag for jeres valg af forvalter. 

Når vi i fællesskab har taget den endelige beslutning om, hvilken forvalter I ønsker at tilføje til jeres setup, sørger vi for overflytning af mandatet. 

Du bevarer altså kontrollen og overblikket hele vejen gennem processen, men slipper for at bruge tid og kræfter på alt det praktiske arbejde. Det sørger vi for. Og vi følger naturligvis op på, at flytningen sker optimalt og omkostningseffektivt.

Vil du høre mere om, hvordan vi foretager udbud af kapitalforvaltning?

Rasmus Lund Madsen, Partner & Head of Client Relations i Hemonto
Rasmus Lund Madsen

Partner & Head of Client Relations

+45 87 42 12 16

rlm@hemonto.com

Kontakt