Investeringsstrategi

Jeres investeringsstrategi er grundstenen for en god udvikling af jeres formue. Vi hjælper jer med at udforme den rette investeringsstrategi, så I kan føle jer trygge ved jeres investeringer på tværs af formueforvaltere – også når markedet er uroligt.

Vi udarbejder en skræddersyet investeringsstrategi, der maksimerer jeres afkast

Hos Hemonto har vi ikke nogen standardtilgange eller modeller, som vores kunder skal passe ind. Når vi udarbejder en investeringsstrategi for jer, indleder vi altid processen med at danne os et indgående overblik over lige netop jeres situation og jeres tilgang til investering samt ønsker, behov og principper for udviklingen af jeres formue.

Vores rådgivere har lang faglig og teknisk erfaring og bidrager derfor med sparring og inspiration samt udfordrer jer på jeres tilgang til investering og ønskede risikoniveau.

På den måde når vi i fællesskab frem til den rette investeringsstrategi, der kan maksimere jeres afkast samtidig med, at den lever op til jeres risikoprofil, ønsker til bæredygtighed og andre individuelle kriterier.

Hemonto medarbejder udarbejder investeringsstrategi for kunde

Det får I, når vi udarbejder jeres investeringsstrategi

 • Mest muligt ud af jeres formue – vi optimerer sammensætningen af jeres formue ud fra jeres kriterier for at maksimere jeres afkast.
 • Overblik – vi hjælper med at skabe struktur for formuen, du i opnår overblik og klarhed omkring de enkelte forvalteres formål og succeskriterier.
 • Sparring og udfordring – vi sparrer med jer og udfordrer jer uden salgsinteresser, så vi sammen når frem til den optimale investeringsstrategi for netop jer.
 • Den rette risikoprofil – vi tryktester jeres risikoprofil, så vi sikrer os, at den afspejler jeres reelle risikovillighed.
 • Tryghed – vi tryktester jeres risikoprofil og sikrer en langsigtet plan, som kan modstå udsvingene i markederne. Det oplever vi skaber tryghed.
 • Kontrol over jeres formueforvaltning – investeringsstrategien giver jer et konkret værktøj til at bevare kontrollen over jeres formueforvaltning og til at vurdere mulige match med tilbud fra potentielle forvaltere.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med jeres investeringsstrategi?

Kontakt

Send os en besked

Rasmus Lund Madsen, Partner & Head of Client Relations, Hemonto

Bæredygtig investeringsstrategi

Flere og flere investorer ønsker at investere bæredygtigt. Mange oplever dog, at det er en stor og tidskrævende opgave at udarbejde en ESG-investeringsstrategi.

Vi letter jeres vej til ansvarlig investering ved at skræddersy en bæredygtig investeringsstrategi, der lever op til jeres værdier og krav. Samtidig hjælper vi jer med at sikre, at jeres strategi lever op til best practice på ESG-området.

Vigtigst har vi et skarpt fokus på at sikre, at vi når frem til en ESG-investeringsstrategi, der kan operationaliseres i praksis af jeres formueforvaltere – på lige fod med den øvrige del af jeres investeringsstrategi.

Det får I med en ESG-investeringsstrategi fra Hemonto

 • Et værktøj til at værne om jeres værdier – vi hjælper jer med at udforme en skræddersyet ESG-strategi, så I kan investere i overensstemmelse med jeres krav til bæredygtighed og ansvarlighed.
 • En hurtigere vej til ansvarlig investering – vi guider jer gennem ESG-junglen og hjælper jer med vigtige valg og overvejelser.
 • Best practice på ESG-området – vi sørger for, at jeres ESG-strategi lever op til konventionerne, så I får en fremtidssikret ESG-løsning.
 • En konkret plan for implementeringen – vi udformer en håndgribelig plan for implementeringen af jeres ESG-strategi.
 • Evaluering og tilpasning af strategi – vi evaluerer jeres porteføljes ansvarlige performance og tilpasser strategien med udgangspunkt i resultaterne.