Hemonto Family Office

Få tryghed for, at din formue har de bedste vilkår

Som kunde hos Hemonto Family Office kan du have ro i maven i forhold til alt, der vedrører din formue.

Du får en uafhængig personlig rådgiver og et team af specialister, der er opmærksomme på dine vegne, og som hjælper dig med at navigere i alle aspekter af investeringsverdenen. Du afgør selv, hvor meget du ønsker at være involveret, og vi tilpasser altid vores løsning til lige nøjagtig dig.

Hemonto har mere end 15 års erfaring og indsigt i ambitiøse investeringsporteføljer på tværs af mere end 300 mia. kr. Derfor har vi en unik viden og et bredt perspektiv, som vi bruger til at skabe de bedste vilkår for din formue.

Desuden giver vores størrelse os en helt særlig forhandlingsstyrke. Det sikrer vores kunder en lang række stordriftsfordele og unikke investeringstilbud, som man ikke individuelt kan forhandle sig til.

Hvis du arbejder hos et family office eller søger konsolideret rapportering, så klik her.

Som Family Office-kunde hos Hemonto varetager vi udelukkende dine interesser

Det får du som kunde hos Hemonto Family Office:

  • Et uafhængigt Family Office, der varetager dine og kun dine interesser – vi har aktivt fravalgt at investere på vegne af vores kunder og tilbyder ikke egne investeringsprodukter. Vi modtager alene betaling fra dig og kan derfor holde os 100% uafhængige.
  • Klare besparelser og investeringsmuligheder forbeholdt de få – du får adgang til en række unikke stordriftsfordele og investeringsmuligheder, som du ikke kan forhandle dig til alene.
  • En rådgiver, som tager hånd om alt vedrørende din formue – du får en personlig rådgiver og et dedikeret team af specialister, der håndterer og beskytter din formue. Vi overvåger løbende din portefølje, kommer proaktivt med forbedringsforslag og kontakter dig, når der er noget, der kræver din opmærksomhed.
  • Rådgivning baseret på data frem for krystalkugler – vi tror ikke på krystalkugler eller mavefornemmelser. Derfor tager vores rådgivning udgangspunkt i viden og objektive data baseret på Danmarks største datagrundlag.
  • Mulighed for netværk og uddannelse – du får tilbud om uddannelse og netværk med ligesindede. Står du over for et generationsskifte, hjælper vi med at sikre, at næste generation er trygge ved at overtage ansvaret for formuen.
  • En løsning, som er udformet efter din unikke situation – det rette for andre er ikke nødvendigvis det rette for dig. Derfor arbejder vi ikke med standardløsninger, men tager udgangspunkt i netop jer, når vi rådgiver dig og din familie.
  • Èt samlet overblik over dine investeringer – du får mulighed for at følge udviklingen i dine investeringer dagligt via vores app og kundeportal.
  • Nem administration, der sparer dig tid – vi gør den nødvendige administration nem for både dig og din revisor. Derudover tilbyder vi at håndtere betaling af regninger og andre administrative services.

Vi tager hånd om dine bekymringer

Med en stor formue følger også mange bekymringer om, hvordan den bedst bevares og udvikles. Hos Hemonto Family Office overvåger og beskytter vi din formue, så du kan fokusere på andre ting i din hverdag.

Vores fornemmeste opgave er at sikre, at du til enhver tid har ro i maven, og at din formue har de bedste vilkår. Det gælder alt lige fra at facilitere snakken om drømme og ambitioner for fremtiden til at indfri disse med en klar investeringsstrategi og regelmæssig evaluering af dine kapitalforvaltere.

Som en naturlig del af vores service overvåger vi dine investeringer og tager handling, hvis noget ikke er, som det skal være. Det kan f.eks. være en fejl i dine omkostninger til forvaltningen eller en overskridelse af dine investeringsrammer.

Med Hemonto Family Office kan du fokusere på det, der er vigtigt for dig

Det siger vores kunder

Family Office-kunde

Hemonto har været en rigtig god sparringspartner i processen med at lægge en formuestrategi. Og så er det bare rart at slippe for rigtig meget administrativt bøvl.

Family Office-kunde

Hemonto hjælper mig med at passe min formue – sikre benchmarking, og at vi har det rigtige prisniveau. Derudover har de en rigtig god løsning til rapportering, der danner grundlag for alle mine investeringer. Det er en god løsning, som giver et unikt overblik.

Fondsdirektør

En værdifuld samarbejdspartner.

Family Office-kunde

Med Hemonto som min uvildige formuerådgiver har jeg fået et godt overblik over mine investeringer. Mine kapitalforvaltere bliver benchmarket på både afkast og omkostninger, samt ikke mindst de risici jeg løber.

Vil du høre mere om Hemonto Family Office?

Rasmus Lund Madsen

Head of Client Relations & Partner

+45 87 42 12 16

rlm@hemonto.com

Kontakt