Rømerhus i Aarhus hvor virksomheden Hemonto har hovedkontor

Hemonto Family Office

Lad os tage hånd om alt vedrørende din formue. Så kan du fokusere på det, der betyder noget for dig og samtidig være tryg ved, at din formue har de bedste vilkår.

Giv din formue de bedste vilkår med Hemontos Family Office-løsning

Som kunde hos Hemonto Family Office sørger vi for alt omkring din formue. Fra administration til rådgivning, overvågning og samlet investeringsoverblik. Det giver din formue de bedste vilkår for at vokse – og du kan fokusere på det, der interesserer dig.

Du får personlig rådgivning og et team af specialister bag dig

Med Hemonto Family Office får du en uafhængig personlig rådgiver og et team af specialister, der er opmærksomme på dine vegne. De hjælper dig med at navigere i alle aspekter af investeringsverdenen.

Du afgør selv, hvor meget (eller om) du ønsker at være involveret, og vi tilpasser selvfølgelig Family Office-løsningen til lige nøjagtig dig og din situation.

 

Medarbejder hos Hemonto fortæller om Family office-løsningen
Hemonto medarbejder Kasper Hald, Senior Advisor

Det får du med Hemonto Family Office:

  • En personlig rådgiver, som tager hånd om alt vedrørende din formue – Du får en personlig rådgiver og et fast tilknyttet team af specialister, der håndterer og beskytter din formue. Vi overvåger løbende din portefølje og kommer proaktivt med forbedringsforslag.
  • Samlet overblik over dine investeringer – Du får mulighed for at følge udviklingen i dine investeringer dagligt via vores app og webportal
  • Nem administration, der sparer dig tid – Vi gør den nødvendige administration nem for både dig og din revisor. Derudover tilbyder vi at håndtere betaling af regninger og andre administrative opgaver.
  • Faste statusmøder – Vi mødes løbende for at evaluere forvaltningen og snakke om muligheder justering af strategi, allokering mv.
  • Risikostyring – Vi hjælper dig med at skabe det rette forhold mellem afkast, omkostninger og risiko.
  • Klare besparelser og investeringsmuligheder forbeholdt de få – Du får adgang til en række unikke stordriftsfordele og investeringsmuligheder.
  • Mulighed for netværk og uddannelse – Du får tilbud om uddannelse og netværk med ligesindede.
  • Et uafhængigt Family Office, der udelukkende varetager dine interesser – Vi har aktivt fravalgt at investere på vegne af vores kunder og tilbyder ikke egne investeringsprodukter. Vi er derfor 100% uafhængige, når vi rådgiver dig.

Få vores Family Office-brochure

Download vores Family Office-brochure og få et fuldt overblik over de services vi tilbyder dig med Hemonto Family Office.

Hemonto Family Office brochure
Family Office

Bliv kontaktet for en uforpligtende samtale

Bjarne Linjordet, Director of Family Office

Vi forhandler gode aftaler med dine kapitalforvaltere

Hemonto har mere end 15 års erfaring og indsigt i ambitiøse investeringsporteføljer på tværs af + 400 mia. kr. Derfor har vi en unik viden og et bredt perspektiv, som vi bruger til at skabe de bedste vilkår for din formue.

Vores størrelse giver os en helt særlig forhandlingsstyrke over for banker og andre forvaltere. Det betyder, at du som kunde får en lang række stordriftsfordele og unikke investeringstilbud, som du ikke individuelt kan forhandle dig til.

Rådgivning ved generationsskifte

Står du over for et generationsskifte, hjælper vi med at sikre, at næste generation er trygge ved at overtage ansvaret for formuen. Det gør vi blandt andet gennem personlig rådgivning og undervisning. Derudover kan vi deltage som sparringspartner ved møder med advokater, hvor vi byder ind på investeringsdelen, så du kan være tryg ved, at alt foregår så hensigtsmæssigt som muligt.

Med Hemonto Family Office, kan du læne dig tilbage, når vi tager hånd om alt vedrørende formuen. På den måde kan du bruge tiden på det, der skaber værdi for dig og samtidig være tryg ved, at din formue har de bedste vilkår for at vokse.

Du er velkommen til at give mig et kald på +45 31 72 47 53 for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Bjarne Linjordet Director of Family Office

Vi tager hånd om dine bekymringer

Med en stor formue kan der også følge mange bekymringer om, hvordan den bedst bevares og udvikles. Hemonto Family Office fungerer som en udvidet Private Banking afdeling, hvor vi overvåger og beskytter din formue.

Vores fornemmeste opgave er at sikre, at du til enhver tid har ro i maven, og at din formue har de bedste vilkår. Det gælder alt lige fra at facilitere snakken om drømme og ambitioner for fremtiden til at indfri disse med en klar investeringsstrategi og regelmæssig evaluering af din formueforvaltning. Så kan du fokusere på andre ting i din hverdag.

Som en naturlig del af vores service overvåger vi dine investeringer helt ned på transaktionsniveau og tager affære, hvis noget ikke er, som det skal være. Det kan f.eks. være en fejl i dine omkostninger til forvaltningen eller en overskridelse af dine investeringsrammer.

Hemonto Family Office er velegnet til kunder med 50+ mio. kr. i investerbar formue.

Med Hemonto Family Office kan du fokusere på det, der er vigtigt for dig