Hemonto hjælper investorer med at evaluere deres investeringssetup

Evaluering og sparring

Vi analyserer og evaluerer resultaterne af jeres investeringer på tværs af forvaltere, så I kan få mest ud af formuen.

Få tryghed for, at I får mest muligt ud af formueforvaltningen

For mange er formueforvaltningen en tillidssag, der overlades til en række forvaltere. Det er dog vigtigt, at forvaltningen løbende evalueres, så I kan få mest muligt ud af investeringerne.

Med vores gennemgange og evalueringer sikrer vi, at vi i fællesskab kommer hele vejen rundt om jeres investeringer og jeres formueforvaltning – vi kalder det Investeringshjulet.  

Hemonto giver investorer evaluering og sparring
Partner og Head of Client Relations Hemonto Rasmus Lund Madsen

Det får du som en del af vores evaluering og sparring

  • Maksimal indsigt – med vores Investeringshjul kommer vi 360 grader rundt om jeres investeringer og jeres formueforvaltning. 
  • Et stærkt beslutningsgrundlag – vores eksperter analyserer og evaluerer resultaterne af dine investeringer og formidler deres konklusioner til dig. 
  • Mest muligt ud af formueforvaltningen – vi har altid fokus på forbedringer, når vi evaluerer jeres formueforvaltning. 
  • En 100% uafhængig evaluering – vi tilbyder ikke investeringsrådgivning og fokuserer derfor kun på at hjælpe dig med at få det bedste ud af forvaltningen.

Vores objektive evaluering og sparring sikrer, at I får mest muligt ud af jeres investeringer

Med vores konsoliderede rapportering får I overblik over og indsigt i jeres investeringer på tværs af forvaltere. For at I kan få endnu mere ud af rapporteringen, tilbyder vi objektiv evaluering af og sparring på jeres formueforvaltning og resultaterne af denne. 

Under vores evaluerings- og sparringsmøder gør vi status og følger op på eventuelle ændringer i jeres setup siden sidste møde. Herefter præsenterer vi vores evaluering af formueforvaltningen, hvori vi blandt andet evaluerer og kommenterer på resultaterne af jeres investeringer og forskelle i disse blandt forvalterne og gennemgår den overordnede risiko i dit setup. Sidst men ikke mindst kommer vi med sparring på mulige forbedringer af jeres setup og gør opmærksom på områder i setup’et, der kræver handling. 

Med vores objektive evaluering og sparring giver vi jer et styrket beslutningsgrundlag og en dybdegående indsigt, som I kan bruge i den videre dialog med jeres forvaltere. Vi tilbyder også at forestå dialogen med jeres forvaltere eller at tage den i fællesskab med jer.

Hemonto hjælper velhavere og store organisationer med at få mest muligt ud af deres investeringer
Rasmus Lund Madsen, Partner & Head of Client Relations i Hemonto

Vi dokumenterer alt med objektive data, så vi er sikre på, at vores kunders formuer bliver forvaltet optimalt – og som aftalt.

Rasmus Lund Madsen Partner & Head of Client Relations

Få maksimal indsigt i jeres investeringer med vores Investeringshjul

For at sikre at vi kommer ind på alle aspekter af jeres formueforvaltning på en systematisk og overskuelig måde under vores evaluerings- og sparringsmøder, har vi udviklet Investeringshjulet.

Investeringshjulet leder os både ind på forvalternes adfærd, performancerisiko og omkostninger. 

Vores økonomer har en dybdegående faglig viden og mange års erfaring fra branchen. Med udgangspunkt i vores datagrundlag, som er markedets største, foretager de dybdegående analyser inden for hvert område i Investeringshjulet og præsenterer dem på en konkret og let overskuelig måde. På den måde er du sikret en højt kvalificeret vurdering af jeres forvalteres forslag og deres performance. Investeringshjulet sikrer på den måde, at I opnår en dybdegående indsigt i alle aspekter af jeres formueforvaltning, så I kan træffe de rette beslutninger for formueforvaltningen. Med vores evaluering og sparring giver vi dig overblik over det komplekse.

Hemontos investeringshjul

Vil du høre mere om vores evaluering og sparring?

Rasmus Lund Madsen, Partner & Head of Client Relations i Hemonto
Rasmus Lund Madsen

Partner & Head of Client Relations

+45 87 42 12 16

rlm@hemonto.com

Kontakt
Torben Engedal

CFO & Partner

+45 87 42 12 01

te@hemonto.com

Kontakt