Privatpersoner

Hos Hemonto får du som privat investor både rådgivning, sparring og rapportering, der giver din formue de bedste betingelser for at vokse.

Vi hjælper dig til det højest mulige risikojusterede afkast og sikrer, at du ikke bliver snydt

Som kunde hos os får du det overblik og den gennemsigtighed i kapitalforvaltningen, som mange investorer savner, når de skal træffe finansielle beslutninger.

Du får dybdegående indsigt og sparring, der sikrer dig muligheden for at opnå det bedste risikojusterede afkast til de laveste omkostninger.

Har du svært ved at bevare overblikket over dine investeringer?

Som investor modtager du sikkert finansrapportering fra hver af dine kapitalforvaltere. De kan dog have vidt forskellige tilgange til opgaven, og det kan være svært at sammenligne resultater, omkostninger og risiko på tværs af forvaltere.

Få ét samlet overblik over alle dine investeringer med vores app

Vi samler alle dine data på tværs af banker og kapitalforvaltere i et samlet investeringsoverblik, der inkluderer performance, eksponering, risiko og compliance. Og med vores app har du altid et fuldt overblik over dine investeringer lige ved hånden.

Det skaber gennemsigtighed i din kapitalforvaltning og giver dig mulighed for at sammenligne dine forvaltere med hinanden.

Ville du opdage en fejl i omkostningerne til din kapitalforvaltning?

Det er uundgåeligt, at der sker fejl fra tid til anden. Også hos dine banker og kapitalforvaltere. Ikke desto mindre er en fejl i omkostningerne til kapitalforvaltning lig med et lavere afkast til dig, hvis ikke du opdager fejlen og griber ind.

Vi dobbelttjekker ”bonen” og sikrer, at du ikke bliver snydt

Vi dobbelttjekker alle dine omkostninger i forbindelse med samtlige transaktioner og gebyrer. Når vi opdager en fejl, tager vi handling og forestår dialogen med din forvalter. Og vi sørger for, at eventuelle fejlopkrævninger bliver refunderet til dig. Det skaber tryghed for kapitalforvaltningen.

Alene sidste år fik vi refunderet et tocifret millionbeløb til vores kunder for fejlopkrævninger.

Hemonto giver investorer evaluering og sparring

Bruger du lang tid på administration og dialog med din revisor?

Man kan hurtigt bruge mange timer på at indsamle bilag, rapporter og regnskabsmateriale til revisoren. Måske er der andre ting, du hellere vil bruge din tid på?

Få mere frihed – vi klarer alt det praktiske

Vores løsning inkluderer alt det praktiske i forbindelse med din kapitalforvaltning. Vi sørger for alt lige fra løbende afstemning af konti og depoter, bogføring og udarbejdelse af regnskaber for kapitalforvaltningen til den løbende dialog med revisor. Det betyder, at du slipper for at bruge tid på papirarbejdet og dialogen frem og tilbage med din revisor.

Har du det rette investeringssetup?

Kapitalforvaltning er en tillidssag, som overlades til en bank eller anden kapitalforvalter. Vores erfaring er desværre, at dem, der har haft et langt og loyalt samarbejde med samme forvalter, også ofte er dem, der betaler de højeste omkostninger for forvaltningen – og så er tilliden dyrt købt.

Få uafhængig rådgivning fra en erfaren sparringspartner uden modstridende interesser

Vi tilbyder uafhængig strategisk formuerådgivning om alt fra investeringsstrategi til valg af forvaltere. Desuden deltager vi gerne i dine forvaltermøder, ligesom vi kan give en objektiv second opinion på dine forvalteres vurdering af egen indsats.

Vi sidder på din side af bordet og har udelukkende dine interesser for øje. Som din forlængede arm sørger vi for, at du er sikret et maksimalt udbytte af forvaltningen.

Vi har analyseret flere end 1.000 porteføljer, og vi har investeringer for mere end 400 mia. kr. under overvågning. Vi har derfor markedets mest omfattende datagrundlag at basere vores uafhængige rådgivning på.

Medarbejder hos Hemonto fortæller om Family office-løsningen

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Bjarne Linjordet

Director of Family Office

+45 31 72 47 53

bl@hemonto.com

Kontakt
Rasmus Lund Madsen, Partner & Head of Client Relations i Hemonto
Rasmus Lund Madsen

Partner & Head of Client Relations

+45 87 42 12 16

rlm@hemonto.com

Kontakt