Skip to content

Privatlivspolitik for Hemonto

Hos Hemonto A/S (”Hemonto”, “vi”, ”vores” eller ”os”) prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan vi behandler dine personoplysninger, hvis du benytter vores hjemmeside, kundeportal eller app, hvis du kontakter os, eller hvis du er en samarbejdspartner eller kunde hos os.

1. Behandling af personoplysninger

Vi vil indsamle de oplysninger, som du giver os direkte, hvis du for eksempel retter henvendelse til os. Dette vil være tilfældet, når du ringer til os, sender os en mail, kommunikerer med os via en tredjepart eller på anden vis interagerer med os.

De oplysninger, vi kan indsamle om dig, inkluderer typisk dit navn, adresse, telefonnr., e-mailadresse, professionelle oplysninger (såsom den virksomhed du repræsenterer, din titel osv.) og enhver anden oplysning, som du vælger at give os.

Hvis vi ikke har indgået en kontrakt, kan vi behandle ovenstående personoplysninger baseret på vores legitime interesse i at besvare din henvendelse i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra f), i Den generelle forordning om databeskyttelse (“GDPR”).

Er din forespørgsel fremsat med henblik på at indgå eller opfylde en kontrakt mellem Hemonto og dig eller det firma, du repræsenterer, kan vi behandle ovenstående personoplysninger om dig baseret på din henvendelse, jf. Artikel 6, stk. 1, litra b) eller artikel 6, stk. 1, litra f), i GDPR.

Vi kan også indsamle oplysninger om dig eller den virksomhed, du repræsenterer, fra andre kilder, herunder offentlige registre, såsom CVR.dk, og kombinere dette med de oplysninger, du selv har givet os.

Hvis du er kunde hos os, anvender vi dine personlige oplysninger til at:

  • Fremsende ordrebekræftelse, adgangskoder og brugervejledninger til dig
  • Yde kundeservice og support, svare på spørgsmål samt efterkomme dine anmodninger
  • Udføre dine ordrer og levere vores services og ydelser Håndtere administration af kundeforholdet til dig
  • Fremsende adviseringer om nye muligheder, produkter, priser, systemopdateringer, nedetider m.v. via e-mail.

2. Opbevaring og sletning

Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af ét eller flere af de formål, som fremgår ovenfor.

Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.

3. Modtagere af personoplysninger

Dine personoplysninger videregives som udgangspunkt ikke til en tredjepart uden din tilladelse. Det kan dog under visse omstændigheder, herunder i henhold til lovgivningen, være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlige myndigheder.

Hvis Hemonto har behov for juridisk eller anden rådgivningsmæssig bistand, kan vi ligeledes videregive dine personoplysninger til vores eksterne advokat eller revisor, såfremt vi har en legitim interesse i at kunne fastlægge, forsvare eller gøre et retskrav gældende, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f.

Dine personoplysninger kan efter omstændighederne overlades til Hemontos leverandører og samarbejdspartnere (databehandlere), som leverer ydelser på Hemontos vegne, f.eks. bistå med udførelsen af din ordre, eller bistå med vores IT-drift, hosting, SMS-gateway mv.

Det betyder, at vi eksempelvis kan dele dine oplysninger med vores serviceleverandører, vores tekniske support og vores bank. Disse samarbejdspartnere behandler alene personoplysningerne i overensstemmelse med Hemontos instruks herom.

4. Overførsel til tredjelande

Hvis det er nødvendigt, kan vi dele dine personoplysninger med leverandører og samarbejdspartnere uden for EU/EØS.

Hvis dine personoplysninger overføres til dataansvarlige eller databehandlere, der er lokaliseret i lande uden for EU/EØS, og som ikke har et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau, vil en sådan overførsel være beskyttet af EU-Kommissionens standardkontrakter.

5. Sikkerhed

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger for at kunne beskytte dine personlige oplysninger bedst muligt.

Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang. Disse er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en begrænset risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

6. Cookies

Cookies anvendes i dag på stort set alle hjemmesider og er i mange tilfældenødvendige for at hjemmesiden fungerer optimalt.

En cookie er en lille tekstfil, som gemmes på brugerens IT-udstyr (PC, tablet, smartphone e.l.), så udstyret kan genkendes. Cookies kan blandt andet bruges til at udarbejde statistik over brugernes anvendelse af hjemmesiden og til optimering af indhold og annoncer. En cookie er en passiv fil og kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Nogle cookies placeres af andre parter end den, som står i adresselinjen (URL’en) i browseren. Det betyder, at der gemmes cookies fra andre parter end den, som ejer hjemmesiden. Sådanne cookies kan understøtte de forskellige funktioner på hjemmeside, men også have til formål at indsamle data via analyseværktøjer.

Nogle cookies gemmes kun på brugerens IT-udstyr, så længe brugeren har sin browser åben (sessionscookies). Andre cookies gemmes i et længere tidsrum (persistente cookies). Når brugeren genbesøger en hjemmeside, vil sessions-cookies blive sat på ny, mens persistente cookies typisk fornyes.

Vi bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider. Cookies hjælper os med at indsamle data til statistik og analyse af, hvordan vores brugere interagerer på websitet.

Vi bruger cookies til at:

  • Optimere din oplevelse på siden
  • Optimere sidens design
  • Føre statistik over besøg og adfærd på siden
  • Målrette vores markedsføring

Hvordan sletter eller deaktiverer man cookies?

Hvordan du sletter eller undgår, at der placeres cookies på din enhed, afhænger af din browser. Hvis du anvender en PC, kan cookies slettes ved at bruge genvejstasterne i din browser: [CTRL]+[SHIFT]+[Delete]. Hvis det ikke virker, skal du klikke på linket ved den browser, som du anvender:

Behandling af personoplysninger gennem cookies

Når du bruger vores hjemmeside, opsamles der ved brug af cookies personoplysninger om din adfærd samt din IP-adresse. For denne slags behandlinger er Hemonto dataansvarlig.

Vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med din brug af vores hjemmeside, som beskrevet og med følgende retsgrundlag:

  • Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra f (interesseafvejningsreglen), hvor den legitime interesse er at tilbyde dig en interessant hjemmeside, som fungerer optimalt, at føre statistik over vores hjemmeside samt at vise dig relevante annoncer.
  • Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b (kontrakt) i relation til nødvendige og tekniske cookies.

7. Links til andre websites mv.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personoplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personoplysninger samt andre relevante politikker.

8. Nyhedsmail

Hvis du ønsker at modtage vores nyhedsmail, kan du registrere din mail hos os. Vi opbevarer denne med det formål at kommunikere med dig via mail så længe, vi har dit samtykke til dette. Du kan når som helst afmelde dig vores mailkommunikation ved at klikke på linket nederst i hver mail.

Vi benytter Hubspot til at håndtere og udsende mails samt til rapportering og analyse.Når du modtager en mail fra os, kan vi, afhængig af din mailleverandør og -klient, se, om du har åbnet mailen, og hvilke links du eventuelt har klikket på.

Derudover bruger vi Sleeknote og Zapier til at håndtere tilmeldinger til vores mailkommunikation. Disse systemer hjælper os med at indsamle mailadresser og videresende dem til Hubspot.

9. Dataansvarlig og dine rettigheder

Hemonto A/S er datasvarlig og hjemmesideejer for behandlingen af dine personoplysninger samt placering af cookies.

Vores kontaktoplysninger er anført nedenfor:

Hemonto A/S
CVR-nr. 29 83 93 95
Åboulevarden 21
8000 Arhus C
Danmark

Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og den videre behandling af dine personoplysninger.

Desuden har du ret til at bede om, at behandlingen af dine personoplysninger begrænses, at dine personoplysninger berigtiges, såfremt dette er nødvendigt, eller i visse tilfælde at dine personoplysninger slettes.

Under særlige omstændigheder kan du også bede om at få en oversigt over dine personoplysninger udleveret i et velstruktureret og maskinlæsbart format samt bede os om at overføre sådanne oplysninger til en anden dataansvarlig.

Såfremt du ønsker at udøve nogle af disse rettigheder, har spørgsmål vedrørende behandlingen af dine personoplysninger eller ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os på info@hemonto.com.

Du kan også indgive en klage til Datatilsynet, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Sidst opdateret

Denne persondatapolitik er sidst opdateret den 04. august 2021.

KONTAKT

+45 8742 1200
info@hemonto.com 
CVR: 29 83 93 95

AARHUS
Åboulevarden 21 
DK-8000 Aarhus C

KØBENHAVN
Strandvejen 60
DK-2900 Hellerup

HEMONTO LAB
Mariane Thomsens gade 4
DK-8000 Aarhus C

OSLO
Karenslyst Allé 49-53
NO-0279 Oslo

KONTAKT

+45 8742 1200
info@hemonto.com 
CVR: 29 83 93 95

AARHUS
Åboulevarden 21 
DK-8000 Aarhus C

KØBENHAVN
Strandvejen 60
DK-2900 Hellerup

HEMONTO LAB
Mariane Thomsens gade 4
DK-8000 Aarhus C

OSLO
Karenslyst Allé 49-53
NO-0279 Oslo