Virksomheder

Med konsolideret rapportering og rådgivning fra en 100 % uafhængig partner får I de bedste vilkår for virksomhedens overskudskapital.

Få mest muligt ud af virksomhedens overskudskapital med minimalt tidsforbrug

Som jeres outsourcede finansafdeling hjælper vi jeres virksomhed med at opnå det højest mulige risikojusterede afkast til de laveste omkostninger, ligesom vi tager os af alt det praktiske i forbindelse med kapitalforvaltningen.

På den måde kan du være 100 % tryg ved, at I får mest muligt ud af virksomhedens overskudskapital, og du og dine kollegaer får samtidig mere tid til jeres kerneopgaver.

Hemonto giver et beslutningsgrundlag for kapitalforvaltningen

Bruger I dyrebar tid på regnskab og administration?

Det er en vigtig opgave at udarbejde regnskaber, men det kræver tid at bogføre hver eneste transaktion. Tid, som du og dine kollegaer i stedet kunne bruges på jeres kerneopgaver, hvor I skaber særlig værdi for virksomheden.

Få mere tid til jeres kerneopgaver, og spar på udgifterne til medarbejdertid

Hemonto fungerer som jeres outsourcede finansafdeling. Vi sørger for alt lige fra den løbende bogføring og afstemning af konti og depoter til udarbejdelse af regnskaber for kapitalforvaltningen. Vi klarer også gerne den løbende dialog med revisor.

På den måde kan I koncentrere jer om jeres kerneopgaver uden at skulle bekymre jer om alt det administrative. Og i langt de fleste tilfælde resulterer vores ydelser i en besparelse på udgifter til både medarbejdertid og revisor.

Bruger I også mange ressourcer på at skabe overblik over investeringerne?

Der kan være stor forskel på, hvordan de forskellige banker og kapitalforvaltere udarbejder deres finansielle rapporter. Det gør det til en kompliceret og tidskrævende opgave at få et samlet overblik over, hvordan det går med investeringerne – og det kan være svært at gennemskue, hvem der rent faktisk har opnået det bedste resultat. Samtidig er mange porteføljestyringssystemer dyre i drift og imødekommer ikke de behov, virksomheder har til deres rapportering.

Få et samlet investeringsoverblik fra en uafhængig partner

Vi samler alle jeres data i vores intuitive rapporteringsplatform, som giver nem adgang til let overskuelige rapporter om afkastrisiko og omkostninger. Det giver hurtigt overblik på tværs af forvaltere og gør det muligt for jer at sammenligne deres resulter og omkostninger på et ensartet grundlag.

Derudover udarbejder vi gerne skræddersyede rapporter til bestyrelsen eller andre med behov for specifikke indsigter.

Med vores konsoliderede rapportering minimerer I jeres key-man risk, sparer udgifter til systemer og får frigivet værdifuld tid.

Og vigtigst af alt får I den finansielle indsigt, der skal til for at træffe de bedste beslutninger for jeres investeringer og få mest muligt ud af virksomhedens overskudskapital.

Hemontos investeringsoverblik på telefon, tablet og computer

Betaler I for meget for kapitalforvaltningen?

Det er uundgåeligt, at der sker fejl fra tid til anden – også hos jeres kapitalforvaltere. Selv en lille fejl kan dog koste dyrt, når man investerer for millionbeløb. Derudover kan det være en udfordring at vurdere, om omkostningerne til kapitalforvaltningen er markedskonforme.

Det er vores erfaring, at en løbende overvågning og proaktiv håndtering af kapitalforvaltningen øger det risikojusterede afkast.

Vi sikrer, at jeres omkostninger er markedskonforme, og at I ikke betaler mere end aftalt

Som jeres finansielle bodyguard overvåger vi løbende jeres investeringer og sikrer, at alt er, som det skal være – både hvad angår risiko, omkostninger og allokering. På den måde undgår I ubehagelige overraskelser, og samtidig får I mulighed for at være proaktive frem for reaktive.

Vi vurderer blandt andet, om jeres omkostninger til kapitalforvaltningen er markedskonforme, eller om der er grundlag for optimering. Derudover tjekker vi “bonen” fra jeres kapitalforvaltere og sikrer, at I ikke betaler mere end aftalt.

Alene sidste år fik vi refunderet et tocifret millionbeløb til vores kunder for fejlopkrævninger.

Får I mest muligt ud af virksomhedens kapitalforvaltning?

Kapitalforvaltning er typisk en tillidssag, som overlades til en bank eller anden kapitalforvalter. Vores erfaring er dog, at det går ud over det risikojusterede afkast, hvis ikke man løbende evaluerer kapitalforvalterne og følger op på deres præstationer.

Få en uafhængig sparringspartner uden modstridende interesser

Vi hjælper jer med at opnå et stabilt afkast til de lavest mulige omkostninger, så I kan føle jer trygge ved kapitalforvaltningen og til hver en tid stå på mål for den.

Med udgangspunkt i vores dybdegående viden om formueforvaltning tilbyder vi løbende sparring og evaluering af virksomhedens forvaltning med fokus på afkast, omkostninger og risiko.

Derudover bistår vi gerne med strategisk rådgivning om både investeringsstrategi og valg af formueforvaltere. Vi giver også en second opinion på forvalternes vurdering af egen indsats og deltager i forvaltermøder, så I er sikret et maksimalt udbytte af forvaltningen.

Vi har analyseret flere end 1.000 porteføljer, og vi overvåger investeringer for over 400 mia. kr. Vi har således markedets mest omfattende datagrundlag at basere vores uafhængige rådgivning på.

Torben Engedal og Rasmus Lund Madsen er partnere i Hemonto

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed med at få mere ud af formuen?

Bjarne Linjordet

Director of Family Office

+45 31 72 47 53

bl@hemonto.com

Kontakt
Rasmus Lund Madsen, Partner & Head of Client Relations i Hemonto
Rasmus Lund Madsen

Partner & Head of Client Relations

+45 87 42 12 16

rlm@hemonto.com

Kontakt