Hemonto hjælper investorer med risikorapportering

Account Executive til vores kontor i Hellerup eller Aarhus

Kan du skabe gode relationer, og brænder du for at styre salgsprocesser end-to-end? Så har du nu muligheden for at bringe dette i spil og samtidig sætte dit tydelige præg på den fremtidige udvikling og markedsposition hos Hemonto.

 

Som Hemontos nye Account Executive får du en vigtig og synlig rolle over for vores kunder, bl.a. velhavere og store organisationer i Danmark.

Din mission bliver at identificere og dyrke leads samt skabe stærke resultater inden for salg af finansiel rådgivning og rapportering.

Vi tilbyder en kultur præget af humor, sociale arrangementer og gode relationer. Derudover arbejder vi med en høj grad af empowerment til den enkelte kollega og et fladt hierarki. Det giver dig mulighed for at sætte dit præg på virksomhedens fremtidige udvikling.

 

Det kan vi tilbyde dig

Salgsarbejdet er en central del af Hemonto og en allerede veletableret kanal for vækst. Du vil løbende få tæt sparring med dine imødekommende og ambitiøse kolleger samt CXO-gruppen. På den måde sikrer vi os, at vores kunder bliver mødt af det rette hold og den rette løsning – og at du kan fejre din succes.

Når du ikke er ude hos vores kommende kunder, får du base på vores kontor på Strandvejen i Hellerup eller i vores smukke lokaler i Rømerhus i Aarhus.

 

Vi understøtter din succes med blandt andet:

 • Et stærkt og erfarent salgs- og rådgivningsteam, som sikrer løbende nye højt kvalificerede leads med stort potentiale.
 • Ledende systemer og redskaber samt en stærk struktur for arbejdet omkring nye kunder.
 • Teambaseret tilgang som bygger på sparring og samarbejde.
 • Stærk markedsposition med mange muligheder og ambitioner for fortsat vækst.

 

Din mission:

 • Identificere og dyrke leads for at levere stærke resultater indenfor nysalg.
 • Skabe troværdig og effektfuld formidling af Hemontos services og produkter.
 • Tage ejerskab på salgsprocessen fra identificeret lead til underskrevet aftale.
 • Bidrage til fortsat udvikling og styrkelse af vores salgsstrategi og tiltag.
 • Bygge videre på vores succesfulde go-to-market strategi og videreudvikle salgsmaterialet gennem et tæt samarbejde med de kundevendte teams.

 

Din erfaring og kompetencer

Vi ønsker os en kollega, der er positiv og imødekommende, og som bidrager med energi og glæde til kunder, kollegaer og samarbejdspartnere.

Af vores nye Account Executive ønsker vi f.eks.:

 • Du har dokumenteret erfaring og succes med komplekst løsningssalg samt salgsfaglig viden om metoderne inden for komplekst løsningssalg.
 • Du har en stærk og troværdig personlighed kombineret med evne og vilje til at udbygge Hemontos markedsposition i fremtiden.
 • Som person er du ambitiøs og selvkørende, og du trives med en høj grad af selvstændighed.
 • Du arbejder struktureret med mødeforberedelse og opfølgning på dine salgsprojekter.
 • Det er en fordel, hvis du har tilstrækkelig viden om finansmarkedet til at kunne indgå i en bred dialog med de dygtige mennesker i vores målgruppe.

 

Next step

Send din ansøgning og CV til CFO og Partner Torben Engedal på te@hemonto.com.

Ansøgninger behandles løbende og tiltrædelse er hurtigst muligt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du mere end velkommen til at kontakte Torben Engedal på 40 86 45 13 eller te@hemonto.com eller Rasmus Lund Madsen på 87 42 12 16 eller rlm@hemonto.com.

Om Hemonto

Vi er en dansk FinTech-virksomhed med en stærk vision om at skabe gennemsigtighed i finansverdenen. Vi leverer strategisk finansiel rådgivning og rapportering, der giver vores kunder indsigt og overblik over deres investeringer og formueforvaltning. Vi er 60+ medarbejdere, fordelt på kontorer i Aarhus, Hellerup og Oslo.

I dag overvåger og administrerer vi 300+ milliarder kroner for velhavere, fonde, kommuner og organisationer.

Hemonto er præget af et agilt og uformelt arbejdsmiljø. Ordentlighed er en del af vores DNA, som også er omdrejningspunktet for alle vores relationer – inklusive kunder, kollegaer og samarbejdspartnere.