Karriere

Få gode karrieremuligheder i en virksomhed med høje ambitioner

Hemonto er en veletableret dansk FinTech-virksomhed med høje ambitioner og internationalt udsyn. Siden virksomhedens grundlæggelse i 2006 har vi været igennem en rivende udvikling – og rejsen fortsætter. Derfor kan vi tilbyde en arbejdsplads med rigtig gode karrieremuligheder.

Vi har kontorer i Aarhus, København og Oslo og vores egen selvstændige udviklingsafdeling, Hemonto LAB, som også er beliggende i Aarhus.

Som eksperter i konsolideret rapportering og Danmarks største uafhængige rådgiver inden for kapitalforvaltning arbejder vi hele tiden for at skabe mere ordentlighed og gennemsigtighed i den finansielle verden.

Ordentlighed er en del af vores DNA

Ordentlighed er en vigtig del af vores DNA, og det er også den grundværdi, som afspejles i kulturen i Hemonto. Det gælder både den måde vi varetager vores opgaver, og den måde vi er kollegaer på.

Fra begyndelsen har vores grundlægger, Henning Svane, haft fokus på at skabe en arbejdsplads, hvor det er rart at gå på arbejde, og hvor vi har et stærkt sammenhold med respekt for hinanden og den enkeltes kompetencer. De grundsten værner vi fortsat om hver dag.

Vi ved, at vi varetager en vigtig opgave, der kræver stor tillid. Ordentlighed betyder derfor også, at vi er proaktive, tager ansvar for de opgaver, vi sidder med, og at vi aktivt søger og giver feedback, så vi altid når frem til de bedst mulige resultater.

Kan du spejle dig selv i vindermentalitet, høj faglighed og et ønske om udvikling?

Vi spænder bredt i vores faglighed og komplimenterer hinanden med viden og kompetencer inden for hvert vores område. Hemonto er hjemsted for alt lige fra softwareudviklere og finansielle rådgivere og analytikere til kommercielle profiler, controllere og marketingmedarbejdere. Fælles for os alle er, at vi brænder for det, vi laver, og elsker at gå i dybden med detaljerne, så vi opnår de bedst mulige resultater.

Vores kultur er præget af en stærk vindermentalitet og en fælles overbevisning om, at vi vinder på holdindsats, ordentlighed og høje ambitioner. Hos Hemonto er alles bidrag derfor velkomne, og vi lader altid det bedste argument vinde – uanset hvem det kommer fra.

Samtidig har vi høje forventninger til vores medarbejdere, og du opfordres til at tænke stort og tage initiativ. Derfor har vi et stort fokus på løbende kompetenceudvikling. Det betyder, at vi har en fast struktur for udvikling af den enkelte medarbejder, som blandt andet består af udviklings- og feedbacksamtaler og tilbud om coaching.

Få udfordring og ansvar som praktikant eller studentermedhjælper

Hos Hemonto ser vi en stor værdi i at ansætte praktikanter og studentermedhjælpere, da de bidrager med den nyeste viden fra uddannelsesinstitutionerne. Derudover er det vores erfaring, at både praktikanter og studentermedhjælpere gennemgår en markant udvikling, mens de er hos Hemonto.

Det skyldes blandt andet, at du som studentermedhjælper eller praktikant bliver en del af teamet på lige fod med dine kollegaer og får masser af udfordring og ansvar. På den måde får du mest muligt ud af din tid hos Hemonto.

Da udvikling af medarbejderne er helt centralt hos Hemonto, er der gode muligheder for løbende at udvikle din rolle og få mere ansvar, og mange praktikanter er blevet fastansatte efter endt praktikforløb.

Winnie

Financial Controller

”Siden jeg startede hos Hemonto, har vi været på en rejse i raketfart og gennemgået en kæmpe udvikling. Det er rigtig fedt at være en del af – og så er det bare dejligt, at vi altid har det sjovt sammen, og at vi har en fantastisk teamspirit.”

Bjørn

Bjørn

Business Analyst

”Det er superfedt, at vi har så meget fokus på vidensdeling, og at man bliver honoreret for at være nysgerrig. Der er altid én man kan prikke på skulderen, hvis man har brug for sparring, og derfor er der aldrig langt fra problem til løsning.”

Rasmus

Partner, Head of C&A

“Vi har skabt et miljø med stor beslutningsfrihed hos den enkelte medarbejder. Det gør, at vi hurtigt kan reagere på gode idéer og tiltag, og at vi hele tiden udvikler os. Både som virksomhed og i hver vores rolle.”

Pernille

Executive Strategy Manager

”Jeg havde ikke forestillet mig, at jeg ville ende i finansverdenen, fordi mange ting ved den verden ikke tiltaler mig. Men Hemontos vision og værdier kan jeg se mig selv i. Og det er ikke bare nogle, vi skriver om – det er nogle, vi efterlever hver dag.”

Bliv en del af et team med et stærkt sammenhold

Hos Hemonto tror vi på, at vi skaber de bedste resultater, når vi arbejder sammen om at nå vores mål. Vi har et stort fokus på vidensdeling og samarbejde på tværs af afdelingerne, og vi vægter det sociale sammenhold højt.

Både små og store sejre fejres i fællesskab, ligesom vi har en række traditionsrige arrangementer i løbet af året. Desuden er Hemonto hvert år repræsenteret til DHL og Bestseller Halvmaraton, og nogle af os spiller fodbold sammen hver uge.

Vi er løbende på udkig efter nye kollegaer. Hvis du har lyst til at blive en del af team Hemonto, kan du finde alle vores ledige stillinger nedenfor. Du er også altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Ledige stillinger:

Send os en uopfordret ansøgning